Blog

Microsoft's Copilot: AI voor kmo's

Stel je voor: een wereld waarin je digitale assistent niet alleen je taken kent, maar ze ook voor je doet. Dat is geen toekomstmuziek meer. Microsoft heeft zojuist de spelregels veranderd. Copilot voor Microsoft 365 is nu beschikbaar voor alle organisaties, groot en klein.

Microsoft's Copilot: kleine verandering, Grote Impact 

Voorheen een exclusief voorrecht van de 'grote jongens' met diepe zakken - vereiste minimaal 300 zitplaatsen. Nu, een open uitnodiging aan alle bedrijven. Een kans om de manier waarop we werken te herdefiniëren. Want waarom zou een krachtige tool als AI beperkt blijven tot de elite?

Copilot: Meer dan alleen een Tool 

Dit is geen gewone software-update. Dit is een AI-revolutie in je zakelijke toolkit. Copilot transformeert data in beslissingen, e-mails in actiepunten, en vergaderingen in samenvattingen – zelfs als je er niet bij was. En dit alles terwijl het je gegevens veilig houdt. Het is alsof je een persoonlijke assistent hebt die nooit slaapt.

AI: De Grote Egalisator 

Wat betekent dit voor KMO's? Het speelveld wordt gelijk. De macht van AI, eens het domein van de giganten, is nu binnen handbereik voor iedereen. Het is een kans om slimmer te werken, niet harder.

Aan de slag met AI en Copilot

Dus, waar wacht je nog op? Copilot is niet zomaar een tool, het is je nieuwe teamlid. Het is beschikbaar voor bedrijven met Microsoft 365 Business Premium en Business Standard, en ook in Office 365 E3- en E5-licenties.

En Teamtel? Wij staan paraat. Niet alleen om je te vertellen wat Copilot is, maar om je te laten zien hoe het werkt. Hoe het je bedrijf kan veranderen. We zijn hier om te helpen navigeren, te inspireren, en om samen met jou de regels van het spel te herschrijven.

Contacteer ons

Microsoft's Copilot: AI voor kmo's