Blog

Desktop as a service

Met onze desktop as a service kan je overal flexibel en mobiel werken. Je hebt altijd toegang tot je documenten, mails, bestanden en software. Log eenvoudig in op eender welk toestel en werk efficiënt samen met je collega's.

  • Werk flexibel thuis en op kantoor
  • Altijd toegang tot je programma's en bestanden
  • Microsoft 365 inbegrepen
  • IT oplossing voor KMO's
  • 24 / 7 klantensupport

Altijd en overal kunnen werken

Je bent niet meer volledig afhankelijk van je lokale hardware en als je een goed functionerende internetverbinding hebt kan je altijd inloggen op je eigen online werkplek.

Via Teams en documenten te delen kan je overal samenwerken met je collega's.

  • Flexibel

Samen met jou bepalen we welke software voor welke werknemers beschikbaar moet zijn. Zo heb je bijvoorbeeld altijd en overal de beschikking over je Microsoft Office programma’s, e-mail en bijvoorbeeld je boekhoudingspakket (ook pakketten van derden zijn mogelijk).

Daarnaast is het op ieder moment mogelijk om een werkplek in de cloud op te zeggen of bij te schalen. Vaak kan dit dezelfde dag nog uitgevoerd worden. Je werkplekken groeien dus altijd mee met je organisatie.

  • Betalen naar gebruik

Net als bij andere cloud diensten betaal je bij een werkplek in de cloud naar gebruik. Daarnaast nemen je kosten voor beheer en de afschrijving op je lokale hardware af.

Door gebruik te maken van Thin Clients (een mini computer die niets anders doet dan verbinding maken met uw werkplek in de cloud) heb je minimale aanschafkosten en maximale betrouwbaarheid.

Gecombineerd met de bijna onbeperkte op- en afschaalmogelijkheden van de werkplek in de cloud heb je voorspelbaarheid van de kosten van je werkplekken!

  • Geen investeringen nodig

Ook de kosten voor hardware kunnen wij van tevoren voor je inzichtelijk maken. In plaats van je hardware direct aan te schaffen bieden wij je in samenwerking met Atlance ook de mogelijkheid om je hardware te leasen op basis van operational lease.

Zo heb je zeer lage of zelfs geen eenmalige kosten en kun je toch je nieuwe oplossing in gebruik nemen met alle voordelen van dien!

Desktop as a service