Telefooncentrale verhuizen?

Ga je binnenkort verhuizen? Maar wat te doen met je telefooncentrale? Een verhuis is een ideaal moment om stil te staan bij je telefonie behoefte en wensen.

Hieronder vind je enkele tips wat je kan doen met je telefooncentrale bij een verhuis. Veel hangt af van de leeftijd van je centrale en de kost om deze te verhuizen.

Telefooncentrale mee verhuizen

Als je telefooncentrale niet ouder is dan 60 maanden kan je overwegen je centrale mee te verhuizen.

Hou er wel rekening mee dat aan deze verhuis verschillende kosten verbonden zijn. Best vraag je hier een offerte voor bij je huidige telefonieleverancier.

Overstappen naar een nieuwe telefooncentrale (in de cloud) kan vaak voordeliger zijn dan je huidige te behouden. Ons advies is dus ook om zowel een offerte voor een nieuwe centrale te vragen als een offerte om je huidige te verhuizen.

Bij het verhuizen van je huidige centrale zullen er kosten zijn voor de verhuis zelf alsook het terug instellen van de centrale. Let er ook steeds op dat je niet terug een service contract voor x aantal jaren aangaat door de verhuis.

Lease je je telefooncentrale? Dan moet je natuurlijk nagaan hoelang de leasing nog loopt. Als je in de laatste 12 maanden van je contract zit kan een nieuwe centrale aanschaffen voordeliger zijn.

Nieuwe telefooncentrale aanschaffen

Als je telefooncentrale ouder is dan 60 maanden is het sowieso raadzaam om te kijken naar een nieuwe centrale. Het investeren in het verhuizen van de centrale om 2 à 3 jaar later een nieuwe te moeten kopen/leasen is niet erg slim.

Dit is dan ook het ideale moment om even stil te staan bij je telefonie behoefte en wensen.

Als telefooncentrale momenteel nog via ISDN gaat is dit een goed moment om over te stappen op VoIP telefonie. Naast de besparing krijg je ook tal van nieuwe slimme functionaliteiten.

Graag professioneel advies?

Graag vrijblijvend en gratis professioneel advies omtrent het verhuizen van je telefooncentrale? Laat je gegevens achter en we contacteren je voor een persoonlijk gesprek.

Verbeter je bedrijfstelefonie: doe meer, beheer alles makkelijker, betaal minder.

boek je online meeting

Contacteer ons

Contacteer Sales

sales@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Contacteer Support

support@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Ons adres

Leuvensesteenweg 613
1930 Zaventem
België