Blog

Waarom kiezen voor de 3CX VoIP centrale?

3CX is anno 2024 één van de populairste telefooncentrale ter wereld. Het is een op software gebaseerde telefooncentrale die werkt met populaire IP-telefoons, SIP trunks en gateways.

Het is een complete Unified Communications oplossing, met functies als web conferencing, aanwezigheid, softphones, smartphone clients en meer – zonder de hoge kosten en beheerders problemen van een ’ouderwetse’ PBX.

Teamtel is volledig gecertificeerd door 3CX als Belgische titanium partner. Hiermee ben je verzekert van een goede service en krijg je altijd technische ondersteuning van 3CX en Teamtel.

3CX Titanium partner


3CX telefooncentrale

Met de 3CX PBX bespaar je tot wel 60% op je telefonie. Zowel het beheer, de gesprekskosten als de aanschaf is een stuk goedkoper dan traditionele telefooncentrales.

Het omvat een web-gebaseerde beheerders console en het draait op reguliere OS wat installatie en beheer zoveel eenvoudiger maakt. Installeren neemt een paar minuten in beslag en 3CX draait op een bestaande server (niet noodzakelijkerwijs).

  • Geen licentie per extentie
  • Eenvoudig gehost in de cloud
  • Schaalbaar
  • Eenvoudig in gebruik
    3CX

    3CX webclient video

    Mobiliteit is voor 3CX een ‘fluitje van een cent’ het bevat krachtige softphones voor Mac en Windows. Zo bel je eenvoudig vanop je PC met je vast zakelijk nummer.
    Bekijk hieronder de mogelijkheden van de 3CX webclient:


    3CX Smartphone app video

    Met de 3CX smartphone app ben je altijd bereikbaar op je zakelijk vast nummer via je GSM. Schakel eenvoudig door naar collega's en pas je beschikbaarheidsstatus aan. 
    Bekijk hieronder onze 3CX smartphone app video en ontdek de mogelijkheden:

    Samenvatting 3CX VoIP centrale

    Met 3CX heb je dus een uiterd voordelige en betrouwbaare VoIP telefooncentrale. Het is een krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing die een breed scala aan functies biedt. 3CX is ook zeer schaalbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke grootte

    Je hebt geen technische kennis nodig om 3CX te gebruiken.Schaalbaar: 3CX is zeer schaalbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke grootte. Je kunt 3CX eenvoudig uitbreiden naarmate je bedrijf groeit.Als je op zoek bent naar een krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare VoIP telefooncentrale, dan is 3CX een goede keuze voor je bedrijf.

    WIl je graag starten met de 3CX centrale?

    Als 3CX titanium partner hebben we bij Teamtel alle expertise om je vlot om te schakelen naar de 3CX telefooncentrale. Plan hieronder je gratis online adviesgesprek in en we helpen je graag verder!

    Online adviesgesprek over 3CX

    Waarom kiezen voor de 3CX VoIP centrale?