Wat is een SIP trunk?

In je zoektocht naar VoIP telefonie ben je misschien al eens de term SIP trunk of VoIP trunk tegengekomen. Maar wat wil dat nu juist zeggen?

Een SIP trunk (of VoIP trunk) zorgt ervoor dat je via het internet kan bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers. Eigenlijk kan je het zien als de vervanger van de klassieke ISDN-lijnen.

De SIP trunk zal je aantal gelijktijdige gesprekken bepalen en zorgen dat je kan uitbellen. De SIP trunk is eigenlijk een stukje software dat in je IP-telefooncentrale wordt geprogrammeerd. Aan deze SIP trunk hangen ook je eigen telefoonnummers.

Belgische SIP provider

Een SIP trunk wordt geleverd door een SIP provider. De SIP provider zorgt ervoor dat je SIP trunk in je IP-telefooncentrale geconfigureerd staat zodat je kan bellen en gebeld worden.

Teamtel is een gelicenseerde Belgische SIP provider. Wij leveren SIP trunks voor alle IP-telefooncentrales aan heel scherpe tarieven. Contacteer ons als je graag met onze SIP trunk wil starten!

Wat zijn de voordelen van SIP trunking?

Het grootste voordeel van een SIP trunk is de prijs. Deze is namelijk tot 60% goedkoper dan tradionele (ISDN) telefonie. Zowel de gesprekskosten voor nationale als internationale oproepen zijn een stuk voordeliger.

Doordat je via het internet belt kan je ook tijds- en plaatsonafhankelijk werken. Zolang je een internetverbinding hebt kan je werken en bellen met klanten.

  • Tot 60% goedkoper bellen
  • Tijds- en plaatsonafhankelijk werken
  • HD-geluidskwaliteit


Starten met een SIP-Trunk?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak

bel mij

Verbeter je bedrijfstelefonie: doe meer, beheer alles makkelijker, betaal minder.

boek je online meeting

Contacteer ons

Contacteer Sales

sales@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Contacteer Support

support@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Ons adres

Leuvensesteenweg 613
1930 Zaventem
België