Blog

Wat is een VoIP provider?

Met VoIP bel je over het internet ipv de traditionele telefoonlijn. Eigenlijk veranderd er niets aan de manier waarop je belt. Je kan nog steeds via een vast telefoontoestel naar zowel nationaal als internationaal vaste en mobiele nummers bellen.

Alleen verloopt deze verbinding niet meer via een aparte, vaak dure, telefoonlijn (ISDN / BA-lijnen). Hierdoor bel je een stuk goedkoper!

Wat is een VoIP provider?

Om te kunnen bellen via het internet heb je een provider nodig, net zoals bij de traditionele telefonie. Een telecom partner die ervoor zorgt dat je kan bellen en gebeld worden op je zakelijk vast nummer.

Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoonprovider, dan is het een goed idee om een VoIP-provider te overwegen. Er zijn veel verschillende VoIP-providers op de markt, dus het is belangrijk om een provider te kiezen die aan jouw behoeften voldoet.

Teamtel is een officiële Belgische VoIP provider. Wij zorgen voor hoge kwaliteit en scherpe beltarieven. Gemiddeld bespaar je tot 60% op je belkosten dan bij bijvoorbeeld Proximus. Je behoudt gewoon je huidige telefoonnummer(s) en bel gewoon een stuk goedkoper.

Waar moet ik op letten bij een VoIP provider?

  • Hoe stabiel is de verbinding?
  • Is de verbinding wel veilig of kan er makkelijk gehackt worden?
  • Krijg je goede ondersteuning en service?
  • Geen verborgen kosten?

Het is niet altijd eenvoudig een antwoord te vinden op deze vragen. Vraag zeker aan je provider hoe ze de verbinding beveiligen, en welke garanties ze bieden voor een stabiele verbinding.

Ook naar kosten kan je best vragen of er extra moet betaald worden voor support, onderhoud of andere wijzigingen. Bij Teamtel investeren we voortdurend in veiligheid en kwaliteit. We bieden ook als één van de enige VoIP provider in België 99,9% uptime. Onze prijzen zijn transparant en we bieden een top ondersteuning van A tot Z.

Download je VoIP telefonie startersgids

Wil je meer weten over VoIP telefonie in de cloud? Lees alles dan rustig door via onze digitale folder.

Zakelijke VoIP provider

Download je VoIP telefonie startersgids

Wat is een VoIP provider?