Bellen in de cloud
Professionele telefonie zonder de kost van een fysieke telefooncentrale

Cloud telefonie

Cloud telefonie werkt precies zoals alles in de cloud werkt: online. Dat wil zeggen dat je geen fysieke telefooncentrale meer hebt, maar dat die volledig online draait.

Bellen doe je over het internet, het volledige beheer van je telefooncentrale loopt via de cloud. En dat scheelt een pak in onderhoud en kostprijs.

Voordelen cloud telefonie

  • Groeit mee met je bedrijf

Ben je vandaag met 5 werknemers? En morgen met 500? Prima. Met cloud telefonie voeg je onbeperkt nummers en gebruikers toe.

  • Verlaag je kosten

Halleluja! Met cloud telefonie vermijd je de hoge kosten van een fysieke telefooncentrale. Heb je nog geen telefoontoestellen die via het internet kunnen bellen? Oké, dan brengen wij ze mee.

  • Atlijd up-to-date

Als je met een telefooncentrale in de cloud werkt, veroudert je systeem nooit. Gewoon software updaten en klaar. Met een fysieke telefooncentrale loop je tegen hoge kosten aan als je altijd het laatste nieuwe systeem wil.

  • Perfect voor thuiswerk

Meer en meer bedrijven kiezen thuiswerk als norm. En dus is het handig dat je je hele telefoonsysteem altijd en overal toegankelijk is. Met cloud telefonie bel je veilig vanuit de cloud. Via je vaste telefoon, je pc of app op je gsm.

  • Tot 60% goedkoper

Mooi meegenomen: bel je met je bedrijf in de cloud, dan vermijd je de kosten van een klassieke telefoonlijn. Je belt zo makkelijk tot meer dan de helft goedkoper.

Gratis cloud telefonie demo

Wil je zelf graag starten met bellen in de cloud? Teamtel is een Belgische VoIP provider met meer dan 15 jaar ervaring en 1.200 gelukkige klanten in de cloud.

Contacteer ons voor een vrijblijvende demo & afspraak!

Verbeter je bedrijfstelefonie: doe meer, beheer alles makkelijker, betaal minder.

boek je online meeting

Contacteer ons

Contacteer Sales

sales@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Contacteer Support

support@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Ons adres

Leuvensesteenweg 613
1930 Zaventem
België