Bel slimmer met VoIP
Verbeter je klantenservice al met één telefoontje

VoIP telefonie

Wil je met je bedrijf sneller, flexibeler én goedkoper bellen? Goed idee!

Met de VoIP-telefonie van Teamtel maak je je telefooncentrale helemaal klaar voor de toekomst. Je belt via het internet in plaats van je klassieke telefoonlijn. Het enige dat je nodig hebt, is een internetkabel. Teamtel zorgt voor de rest.

Voordelen VoIP telefooncentrale

  • Altijd bereikbaar

Ook als je mensen niet op kantoor zijn, kunnen ze toch de telefoon opnemen. Maakt niet uit waar ze zijn: thuis, in de auto of in het buitenland. En daar hoef je geen ingewikkelde stappen voor te volgen: de voIP-telefonie weet automatisch waar het moet rinkelen.

  • Tot 60% goedkoper

Met voIP telefonie heb je geen aparte infrastructuur nodig. En je betaalt ook niet meer voor een dure telefoonlijn. Resultaat? Je belt al snel tot 60% goedkoper. Reken eens uit wat je met die besparing kan doen als bedrijf.

Prijsofferte IP telefonie

  • Efficiënter werken

Wie zit wanneer achter zijn bureau? Wie heeft pauze en wie niet? Met voIP-telefonie beheer je je telefooncentrale vanuit één gebruiksvriendelijke software. Je kan ook rechtstreeks bellen vanuit je browser of je vast CRM-pakket.

  • Perfecte geluidskwaliteit

Een krakende telefoonlijn? Heb je geen last van met voIP-telefonie. Het geluid sturen we door in HD en is dus altijd zuiver.

  • Valt nooit uit

Bellen via het internet, is dat wel veilig? Jazeker. Je voIP-lijn is beveiligd met de modernste firewalls en recentste security updates. Bovendien monitoren we alles 24/7. Loopt er toch iets mis? Dan zorgt een zogenaamd fail-oversysteem dat alles gewoon blijft draaien. En ook goed om weten: elke dag maken we automatisch een back-up van je telefooncentrale.

Gratis VoIP telefonie demo?

Wil je zelf graag starten met Voice over IP? Contacteer ons voor een vrijblijvende demo & afspraak!

Verbeter je bedrijfstelefonie: doe meer, beheer alles makkelijker, betaal minder.

boek je online meeting

Contacteer ons

Contacteer Sales

sales@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Contacteer Support

support@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Ons adres

Leuvensesteenweg 613
1930 Zaventem
België