Teamtel verbetert uw bedrijfstelefonie
Referenties
Dagelijks helpen we meer dan 1.200 KMO's optimaal bereikbaar te zijn voor hun klanten.

Enkele gelukkige klanten

Kwaliteit en goede service staan centraal in onze contacten naar klanten toe. Teamtel is een betrouwbare telefonie partner die zich dagelijks inzet voor een uitstekende klantenbeleving.

  • 15 jaar ervaring
  • + 1.200 gelukkige klanten
  • 8.9 klantentevredenheidsscore
Referentie Argenta bank
Referentie Synergie
Referentie Cardoen
Referentie Belisol
Referentie InterOffice
Referentie Opvoedingslijn
Referentie Dropsolid
Referentie Den Doncker
Referentie Somers
Referentie Orbi Pharma
Referentie Decospan
Referentie UwPayroll
Referentie FerroMac International
Referentie Dyls Construct
Referentie Norgay Accountants
Referentie Gantner
Referentie Gaverland
Referentie Remedus
Klanten­getuigenissen
Door onze sterke groei hadden we dringend nood aan een betere telefonieoplossing. Door Teamtel kunnen we eenvoudig gebruikers toevoegen, bereikbaarheid tussen vestigingen & medewerkers regelen & zijn wij met de 3 partners op mobiel bereikbaar via ons vast zakelijk nummer.
Norgay Jeroen Vanderlinden - Zaakvoerder
" Heel veel mogelijkheden op een eenvoudige manier. Super dat de webmeetings mogelijk zijn én volledig geïntegreerd is in de gebruikerstool. Via de handige smartphone app zijn onze vertegenwoordigers ook op de baan bereikbaar. De snelle service is mooi meegenomen."
InterOffice Pierre Buysmans - IT Manager
"Onze telefooncentrale was nog niet aan vervanging toe. Ondanks dat we al belde via het internet heeft Teamtel ons een voorstel gedaan waar we op ingegaan zijn. We hebben simpelweg onze nummers overgedragen naar Teamtel en de VoIP trunk in onze huidige centrale gestoken. Goedkoper!"
Dyls Construct Barbara Gulicher
"We waren op zoek naar een krachtige maar eenvoudige oplossing om beter bereikbaar te zijn. Aangezien we sterk aan het groeien zijn moest de telefonie-oplossing ook schaalbaar zijn. Naast de vaste telefonie hadden we ook nood aan een goede videoconferencing tool. Bij Teamtel vonden we hier een geschikte partner in."
Jobcompany Quentin Suys - Zaakvoerder
"We zochten een manier om onze recruiters efficiënter te laten bellen. De VoIP telefonie van Teamtel was de meest gepaste oplossing. Met de handige tools kunnen we een stuk productiever bellen en werken. Uitstekend contact en samenwerking!"
Synergie Steven Herreman - Business unit manager
Onze ISDN telefooncentrale was aan vervanging toe. Teamtel heeft de overstap naar VoIP telefonie in goede banen geleid. Alles is vlot en efficiënt verlopen. Bij de minste vragen worden we steeds vlot verder geholpen.
Orbi Pharma Jo Beulens - Managing Partner

Samen uw bedrijfstelefonie verbeteren? Minder beheer. Meer functionaliteit. Minder betalen.

boek een afspraak