Robuust en betrouwbaar
Veilige cloud hosting voor bedrijven

Uiterst betrouwbaar

Om de kwaliteit en continuïteit van je telefonie te verzekeren werken we met ijzersterke SLA's en garanties. Zo weet je zeker dat je een betrouwbare en robuuste oplossing hebt gekozen.

Zowel de VoIP-lijnen als onze datacenters zijn uitgerust met de modernste firewall en security updates. Onze datacenters worden 24/7 live gemonitord en zijn steeds voorzien van de nodige back-ups en fail-over systemen.

Voor de VoIP gesprekken werken we met de G.711 Codec voor een optimale HD geluidskwaliteit. Daarnaast wordt er dagelijks automatisch een back-up gemaakt van je telefooncentrale. We kunnen ook een aparte internetlijn voorzien zodat je data en voice niet over hetzelfde netwerk hoeft te gaan.

Quality of Service (QoS)

In combinatie met onze connectiviteitsoplossingen kunnen we Quality of Service (QoS) garanderen. Met een QoS krijgt je voice verkeer voorrang op minder belangrijke internetverkeer.

De VoIP verbinding via MPLS laten routeren beheert ook tot de mogelijkheden. Hiermee hebben we volledige controle over de LAN en de WAN van je netwerk voor een optimale geluidskwaliteit.

Onze telefonie is voorzien van een automatische fail-over in geval van storingen. Zo blijf je steeds bereikbaar voor je klanten.

  • 24 / 7 klantenservice
  • Quality of Service
  • MPLS routering
  • 99,98% uptime SLA
  • Automatische back-up

Samen uw bedrijfstelefonie verbeteren? Minder beheer. Meer functionaliteit. Minder betalen.

boek een webmeeting