Zakelijke telefonie

Optimaal bereikbaar voor je klanten

Zakelijke telefonie

VoIP telefonie in de cloud

Zakelijke VoIP telefonie werkt precies zoals alles in de cloud werkt: online. Dat wil zeggen dat je geen fysieke telefooncentrale meer hebt, maar dat die volledig online draait.

Bellen doe je over het internet, het volledige beheer van je telefooncentrale loopt via de cloud. En dat scheelt een pak in onderhoud en kostprijs.

Teamtel heeft meer dan 15 jaar ervaring en helpt dagelijks meer dan 1.200 bedrijven met een efficiënte en betrouwbare telefonieoplossing.

Vragen over je telefonie?

We helpen je graag verder!

Contacteer ons

Voordelen VoIP telefooncentrale

Groeit mee met je bedrijf

Ben je vandaag met 5 werknemers? En morgen met 500? Prima. Met cloud telefonie voeg je onbeperkt nummers en gebruikers toe.

Altijd up-to-date

Als je met een telefooncentrale in de cloud werkt, veroudert je systeem nooit. Gewoon software updaten en klaar.

Perfect voor thuiswerk

Meer en meer bedrijven kiezen thuiswerk als norm. En dus is het handig dat je je hele telefoonsysteem altijd en overal toegankelijk is.

Tot 60% goedkoper

Mooi meegenomen: bel je met je bedrijf in de cloud, dan vermijd je de kosten van een klassieke telefoonlijn. Je belt zo makkelijk tot meer dan de helft goedkoper.

Gratis offerte

Laat je contactgegevens achter en we contacteren je voor een vrijblijvende offerte. Samen bespreken we je project en zorgen we voor een duidelijke prijs en planning.

Slimme en voordelige bedrijfstelefonie

  • Ideaal voor telewerk
  • Eenvoudig beheer
  • Teams integratie
  • Online bellen en vergaderen
  • Optimaal bereikbaar
  • Geavanceerde beveiliging
Zakelijke telefonie

Door onze sterke groei hadden we dringend nood aan een betere telefonieoplossing. Door Teamtel kunnen we eenvoudig gebruikers toevoegen en de bereikbaarheid tussen onze vestigingen verbeteren.

Jeroen Vanderlinden - Zaakvoerder - Norgay Accountants

Jeroen Vanderlinden - Zaakvoerder - Norgay Accountants