Telefooncentrale in de cloud kosten

Een telefooncentrale in de cloud is een efficiënte en voordelige manier om je bedrijfstelefonie te optimaliseren. Geen loge, dure en verouderde telefooncentrale op locatie, maar een IP centrale veilig gehost in de cloud.

Een cloud centrale is voordelig voor zowel kleine als grote bedrijven. Of je nu met 2 of met 200 medewerkers bent, een cloud oplossing zal meestal goedkoper zijn dan een centrale op locatie.

Telefooncentrale in de cloud

Een telefooncentrale in de cloud is een flexibele en goedkope manier om je telefonie te beheren. Geen dure onderhoudscontracten of zware investeringen.

Met een centrale in de cloud betaal je een vast maandelijks bedrag voor zowel de centrale, hosting en de support service. In dit bedrag zit alles inbegrepen buiten je belkosten.

Daarnaast geniet je van nieuwe functionaliteiten zoals bellen via de PC of CRM integraties.

  • Eenvoudig online beheer
  • Locatie onafhankelijk werken
  • Bellen via de PC / smartphone app

Cloud telefooncentrale goedkoper?

Het voordeel van een cloud telefooncentrale is dat je niet zwaar moet investeren. Je betaalt gewoon maandelijks voor de volledige centrale en service. Echter is op de lange termijn een fysieke telefooncentrale goedkoper.

Op een termijn 5 jaar zal een fysieke centrale 10 à 15% goedkoper zijn dan een cloud centrale. Voor grotere bedrijven (+200 gebruikers) is een fysieke telefooncentrale binnen een jaar of 3 goedkoper.

Echter moet je bij een fysieke telefooncentrale om de x aantal jaren vervangen, waardoor de totale kost op lange termijn duurder zal zijn. Een telefooncentrale in de cloud blijft altijd up-to-date zonder extra kosten.

  • Vast maandelijks bedrag
  • Geen investering bij cloud centrale
  • Altijd up-to-date zonder extra kosten

Overstappen naar een telefooncentrale in de cloud?

Wil je graag overstappen naar een cloud centrale? Teamtel is een Belgische VoIP provider met meer dan 15 jaar ervaring en 1.200 gelukkige cloud telefonie klanten.

Contacteer ons voor gratis en vrijblijvend advies over jouw omschakeling naar cloud telefonie.

Info over cloud telefonie?

Contacteer ons voor gratis en vrijblijvend advies

bel mij

Verbeter je bedrijfstelefonie: doe meer, beheer alles makkelijker, betaal minder.

boek je online meeting

Contacteer ons

Contacteer Sales

sales@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Contacteer Support

support@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Ons adres

Leuvensesteenweg 613
1930 Zaventem
België