Het alternatief voor Microsoft Teams

Microsoft Teams® is het samenwerkingsplatform van Office 365. Het stelt gebruikers in staat om functies zoals conferentie-, e-mail- en samenwerkingstools te gebruiken.

Deze functies hebben allemaal bijgedragen om Microsoft Teams® tot een van de populairste bedrijfssamenwerkingsplatforms op de markt van vandaag te maken.

Hoewel Teams® een competente set van samenwerkingsmogelijkheden kan bieden, ontbreekt het zeker aan een goede telefonieoplossing.

Teamtel biedt een krachtig en efficiënt alternatief voor Microsoft Teams® en dat tegen een fractie van de kosten. Zo kunnen gebruikers bellen, samenwerken, chatten en meer met een uitgebreide oplossing die al deze functies samenbrengt op één platform.

Prijsstelling: Teamtel vs. Microsoft Teams®

Het prijsmodel per gebruiker waarop Teams® gebaseerd zorgt ervoor dat de maandelijkse kosten snel oplopen. Bedrijven die op zoek zijn naar een telefonieoplssong als onderdeel van het pakket, zullen nog meer geld moeten uitgeven.

De licentiestructuur van Teamtel is eenvoudig en transparant, zonder add-ons voor de functies die je het meest nodig hebt. Selecteer gewoon het licentietype dat je nodig hebt, samen met de grootte op basis van gelijktijdige gesprekken, niet de gebruikers.

  • Geen prijzen per gebruiker
  • Onbeperkte uitbreidingen
  • Geen extra kosten
  • Volledig geïntegreerde callcenter-functies

Ontdek je prijs met ons prijssimulator

Telefonievriendelijk alternatief voor Microsoft Teams®

Standaard bieden wij alle samenwerkingshulpmiddelen zoals chat, videocalls, fax to mail en nog veel meer. Daarnaast biedt Teamtel geavanceerde belfuncties, zoals wachtrijen, belgroepen, contactcenter functies, rapportages en veel meer.

Microsoft Teams® voice is alleen in 12 regio's beschikbaar als een add-on functie en bevat geen meer geavanceerde functies die nodig zijn om een bevredigende klantervaring te behouden.

  • Softphones & smartphone-apps
  • Geavanceerde callcenter-functies
  • Video en webmeetings
  • Chatfunctionaliteit
  • Beschikbaarheidsstatus

Graag een demo?

Ontdek ons alternatief voor Teams

bel mij

Verbeter je bedrijfstelefonie: doe meer, beheer alles makkelijker, betaal minder.

boek je online meeting

Contacteer ons

Contacteer Sales

sales@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Contacteer Support

support@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Ons adres

Leuvensesteenweg 613
1930 Zaventem
België