Bellen via Teams

Onze telefooncentrale in de cloud integreer je eenvoudig met Microsoft Teams. Dankzij deze koppeling kan je gebruikmaken van alle beschikbare samenwerkingstools die Teams te bieden heeft in één oplossing.

Zo ben je via Teams bereikbaar op jouw vaste telefoonnummer en kan je uitbellen met het telefoonnummer van de zaak. Bel eenvoudig via de computer, smartphone of tableet. Het voordeel van de Teams koppeling is dat je over alle functionaliteiten van een telefooncentrale beschikt zoals bijvoorbeeld openingsuren, voicemails, wachtmuziek,....

  • Behoud je huidige telefoonnummers
  • Bellen via de PC, smartphone of tablet
  • Teams als bedrijfstelefonie
  • Alle functionaliteiten van een centrale

Bellen via Teams

Door de telefooncentrale van Teamtel aan Microsoft Teams te koppelen maak je van jouw telefonie en Microsoft Teams één geïntegreerd systeem.

Hierbij behoudt je volledige telefoniesysteem zoals je dat nu hebt ingericht. Dus alle doorkiesnummers, groepen, keuzemenu’s en andere telefoonfuncties blijven intact. Er is een veilige koppeling tussen onze VoIP telefooncentrale en Microsoft Teams.

Hosted VoIP telefooncentrales draaien in beveiligde datacenters en zijn altijd voorzien van een back-up. Zo is jouw bedrijf altijd bereikbaar.

Bellen via Teams

Graag meer info?

Contacteer ons voor vrijblijvend advies!

bel mij

Verbeter je bedrijfstelefonie: doe meer, beheer alles makkelijker, betaal minder.

boek je online meeting

Contacteer ons

Contacteer Sales

sales@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Contacteer Support

support@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Ons adres

Leuvensesteenweg 613
1930 Zaventem
België