Internet telefonie

Met internet telefonie, ook bekend als VoIP of Voice over IP, bel je via je internetverbinding ipv via een aparte dure telefoonlijn. Deze manier van bellen wordt steeds populairder bij Belgische bedrijven omwille van de kostenbesparing, eenvoudig en handige functionaliteiten.

Start met internet telefonie?

Het starten met internet telefonie is heel eenvoudig en er is relatief weinig investering voor nodig. Om te starten met internet telefonie hebt je 3 zaken nodig:

  • SIP-trunk
  • VoIP telefooncentrale
  • IP-toestellen of headsets om via de PC te bellen

Wat willen woorden als SIP-trunk en VoIP telefooncentrale nu juist zeggen?

SIP-trunk

De SIP-trunk vervangt je ISDN of BA lijnen. De SIP-trunk wordt geleverd door je provider. Teamtel is een officiële VoIP provider. Contacteer ons indien je een SIP-trunk wenst of meer info wil.

Meer info over SIP-trunk

VoIP telefooncentrale

Je telefooncentrale moet het IP-protocol ondersteunen. Als het momenteel nog niet VoIP belt is de kans groot dat je een nieuwe telefooncentrale nodig hebt. Dankzij VoIP kan deze telefooncentrale zich in de cloud bevinden. Hierdoor hoef je niet te investeren in een dure fysieke telefooncentrale.

Meer info over VoIP telefooncentrale

IP-toestellen of headsets

Als je via het internet belt moeten ook je telefoontoestellen het IP-protocol ondersteunen. Je kan bellen met zowel een vast of een draagbaar toestel. Reken op ongeveer tussen de €100 en €180 voor een goede IP-telefoon.

Je kan ook perfect via je PC of laptop bellen. Dan heb je alleen een headset nodig om te bellen. Reken tussen de €50 en €200 voor een degelijke headset.

Bezoek onze IP webshop

Heb je nog vragen?

Teamtel is een Belgische VoIP provider. Wij bieden bedrijven een totaaloplossing voor hun telefoniebehoefte: SIP-trunks, telefooncentrales en IP-toestellen.

Zit je nog met vragen rond internet telefonie? Zou je graag een offerte wensen? Contacteer ons dan vrijblijvend en we helpen je graag verder!

Graag professioneel advies?

We helpen je graag vrijblijvend verder

bel mij

Verbeter je bedrijfstelefonie: doe meer, beheer alles makkelijker, betaal minder.

boek je online meeting

Contacteer ons

Contacteer Sales

sales@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Contacteer Support

support@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Ons adres

Leuvensesteenweg 613
1930 Zaventem
België