Blog

Microsoft Teams Direct Routing

Microsoft Teams Direct Routing verbindt het Microsoft telefoonsysteem met het openbare telefonienetwerk. Dit gebeurt in samenwerking met een (SIP Trunk) service provider om zo een volledige en flexibele oplossing neer te kunnen zetten. 

Het SIP Trunk platform is via een gecertificeerde Sessions Border Control (SBC) verbonden met het Microsoft Phone System telefonieplatform. De Direct Routing Module geeft bedrijven de flexibiliteit om hun telefoonconnectiviteit naar eigen wens in te richten.

Waarom kiezen voor Microsoft Teams Direct Routing?

Microsoft Teams Direct Routing is een op maat gemaakte oplossing. Dit maakt het vaak goedkoper en flexibeler dan een belabonnement. 

Met Direct Routing betaal je niet vooraf een minutenbundel, maar maak je gebruik van voordelige per minuut tarieven, die bij hoge volumes zelfs afgestemd kunnen worden op jouw behoeftes. 

Zo betaal je niet voor minuten die je niet gebruikt en zijn de maandelijkse licentiekosten aanzienlijk lager.De provider zorgt voor het porteren van bestaande nummers (nummerbehoud) en de bereikbaarheid van de telefoonnummers inbound en outbound.

Heeft jouw bedrijf behoefte aan flexibiliteit, ondersteuning en wereldwijde dekking? Dan is Microsoft Teams Direct Routing via Teamtel de geschikte en zelfs voordelige keuze voor jou!

Microsoft Teams Direct Routing

Microsoft Teams Direct Routing via Teamtel

Teamtel is een officiële SIP Trunk provider die via een gecertificeerde SBC verbinding maakt met het Microsoft Phone System telefonieplatform. 

De Direct Routing Module geeft jouw bedrijf de flexibiliteit om je telefoonconnectiviteit naar eigen wens in te richten.

Teamtel als SIP trunk provider:

  • Voordelige beltarieven
  • Snelle start en een eenvoudige integratie
  • Nummerbehoud
  • Aanvraag en configuratie nieuwe telefoonnummers
  • Schaalbaarheid naar wens
  • Controle over het verkeer en de kosten

Graag meer info?

Wil je meer weten over onze Microsoft Teams Direct Routing oplossing? Of wil je wellicht gewoon even sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag op weg.

Microsoft Teams Direct Routing