Blog

Op zoek naar een telefooncentrale?

Een telefooncentrale is cruciaal voor een goede bereikbaarheid. Klanten willen namelijk vlot met je bedrijf kunnen communiceren.

Maar hoe vind je een goede en betrouwbare telefooncentrale? En liefst nog betaalbare uiteraard!

VoIP telefooncentrale

Gelukkig zijn telefooncentrales geëvolueerd met de tijd en hoef je geen loge centrale op locatie te installeren. Met al de nodige en dure onderhoudscontracten die hierbij komen natuurlijk.

Neen, tegenwoordig ben je via een VoIP telefooncentrale in de cloud optimaal bereikbaar voor je klanten! Zonder zware investeringen of loge telefooncentrales.

Met een telefooncentrale in de cloud heb je alleen IP-telefoontoestellen nodig. Deze hoeven we alleen in te pluggen in je netwerk en je bent helemaal klaar om te bellen en gebeld te worden!

Eenvoudig online beheer

Je kan eenvoudig online je eigen callflow beheren. Zo geniet je van moderne functionaliteiten voor een professionele indruk:

  • Openingsuren instellen
  • Belgroepen aanmaken
  • Wachtrijen beheren
  • CRM integratie
  • Welkomsbericht inspreken
  • Keuzemenu
  • ...

Je kan ook flexibel doorschakelen naar collega's of mobiele nummers. Zo kan je klanten op een efficiënte manier met de juiste persoon in contact brengen.

Bereikbaar op elk device

Naast een vast of draagbaar telefoontoestel kan je ook bellen via de PC of de smartphone app. Zo heb je steeds met jouw GSM een telefooncentrale op zak!

Je belt met je vast zakelijk nummer overal ter wereld waar je ook maar internet hebt: Wifi of 4G het maakt niet uit. Met de handige unified communications functies zie je ook welke collega's beschikbaar zijn. Zo kan je perfect van telewerken doen en in contact blijven met je collega's.

Video en webmeetings

Bovenop deze handige functionaliteiten biedt onze telefooncentrale ook een uitgebreide video en webmeeting tool.
Maak geen onnodige verplaatsingen en bespaar tijd en geld door online te vergaderen.

Graag een persoonlijke gesprek?

Wens je graag je persoonlijke situatie te bespreken? Laat dan even je contactgegevens achter.

We contacteren je binnen de 24 uur!

Op zoek naar een telefooncentrale?