Blog

Teamtel neemt IT bedrijf Techsquad over

Teamtel, een toonaangevende VoIP en IT partner voor KMO’s in België, heeft vandaag aangekondigd dat het de managed service provider Techsquad heeft overgenomen. 

Deze strategische overname versterkt de positie van Teamtel als dé IT- en communicatiepartner voor KMO’s.

Over de Overname

Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van Teamtel. Door de integratie van Techsquad’s expertise en dienstenportfolio kan Teamtel haar klanten nu een nog breder scala aan geavanceerde IT- en communicatieoplossingen bieden.

"Deze overname is een belangrijke stap voor Teamtel. Het stelt ons in staat om onze dienstverlening uit te breiden en onze klanten nog beter te bedienen," zegt Cedric Hamelryck, Managing Partner van Teamtel. "We zijn enthousiast over de synergieën die deze samenwerking met zich meebrengt en kijken uit naar een succesvolle toekomst samen."

Over Teamtel

Teamtel is een vooraanstaande VoIP en IT partner voor KMO’s, die zich inzet om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun communicatie en IT-infrastructuur. 

Met een klantgerichte aanpak en een team van ervaren professionals biedt Teamtel oplossingen die bedrijven helpen efficiënter en effectiever te opereren.

Over Techsquad

Techsquad, gevestigd in Vlaams-Brabant, is een gerenommeerde Managed Service Provider die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen en -diensten aan KMO’s. 

Met een sterke focus op klanttevredenheid heeft Techsquad een indrukwekkend portfolio van tevreden klanten opgebouwd.

Toekomstige Plannen

Met de overname van Techsquad is Teamtel nu beter gepositioneerd dan ooit om haar klanten een volledig geïntegreerde, end-to-end IT- en communicatieoplossing te bieden. 

Teamtel is van plan om te blijven investeren in innovatie en uitbreiding, met een voortdurende focus op het leveren van uitzonderlijke service aan haar klanten.

Teamtel neemt IT bedrijf Techsquad over