Zakelijke vaste telefonie

De vaste lijn is nog steeds niet weg te denken bij Belgische kmo's. De vaste telefonie is nog steeds een belangrijk onderdeel om bereikbaar te zijn voor klanten.

Daarnaast heeft de zakelijke vaste telefonie een aantal voordelen tegenover mobiele telefoons. Zo kan je met je bedrijfstelefonie veel eenvoudiger doorschakelen, mensen in wacht zetten en openingsuren instellen dan via GSM toestellen.

Zakelijke vaste telefonie via internet

De vroegere ISDN-lijnen voor de vaste lijn wordt tegenwoordig vervangen door Voice over IP (VoIP). Hiermee bel je niet meer via een aparte (vaak dure) telefoonlijn maar rechstreeks over je internetlijn.

Het grote voordeel hiervan is dat je tot 60% bespaart op je abonnements- en belkosten. Zowel nationale als internationale oproepen zijn een stuk goedkoper met VoIP telefonie.

Hiernaast geniet je van tal van functionaliteiten voor optimaal bereikbaar te zijn:

  • Meerdere oproepen
  • Antwoordapparaat
  • Wachtmuziek
  • Openingsuren instellen
  • Keuzemenu
  • .....

Totaaloplossing voor je vaste telefonie

Teamtel heeft meer dan 15 jaar ervaring met zakelijke vaste telefonie. Door onze eigen installatiedienst bieden wij een totaaloplossing voor je bedrijfstelefonie.

De vaste telefonie van je zaak vervangen door VoIP telefonie? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak en offerte!


Graag een afspraak?

Contacteer ons voor een gratis afspraak

bel mij

Verbeter je bedrijfstelefonie: doe meer, beheer alles makkelijker, betaal minder.

boek je online meeting

Contacteer ons

Contacteer Sales

sales@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Contacteer Support

support@teamtel.be
T. +32 2 669 16 50

Ons adres

Leuvensesteenweg 613
1930 Zaventem
België